Home / Projecten / Wright animal chiropractic

Wright animal chiropractic

Cherie heeft hart voor mens en dier. Naast haar werkzaamheden als chiropractor heeft zij haar eigen praktijk als dieren chiropractor. Een chiropractor zorgt voor een gezond zenuwstelsel en voert daarvoor correcties uit op de wervelkolom. Hierdoor kan jouw huisdier weer soepel en gezond bewegen.

Webdesign

Ik maakte voor Cherie een nieuwe website voor haar praktijk. Hier vind je informatie over wat ze voor jou en jouw huisdier kan betekenen. De aardse kleuren zorgen voor vertrouwen en een link naar de natuur en het dierenrijk.

Kijk op www.dierenchiro.nl om de gehele website te bekijken.

Wil je ook met mij samenwerken voor een soepele branding?

Wil je met mij samenwerken, heb je een vraag of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Stuur mij dan een mail via onderstaand formulier.

Wil je met mij samenwerken, heb je een vraag en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Stuur mij dan een mail via onderstaand formulier.