Home / Projecten / Evita Copier

Evita Copier

Evita Copier is fotografe en heeft een enorme liefde voor licht, kleur en al het pracht wat de natuur te bieden heeft. Haar specialiteit zijn dus ook persoonlijke shoots in de natuur met zonlicht. Ze weet altijd de juiste plekjes te vinden, waar het licht op de juiste manier schijnt en waarbij de geportretteerde helemaal tot zijn of haar recht komt. Evita is een positief energiebommetje en zoekt naar verbinding en gesprek met haar klanten. Door deze persoonlijke aanpak voelen de mensen voor de camera zich direct op hun gemak. Een shoot is volgens Evita dus ook pas echt geslaagd als klanten naar huis gegaan met een kei fijne ervaring. De prachtige foto’s zijn dan een mooie bijkomstigheid.

Branding
De zon die ik hebt gebruikt voor haar nieuwe branding staat voor licht, energie, de natuur en warmte. Dit past bij wie Evita is en welk gevoel ze meeneemt naar elke photoshoot. Light up and live!

Ik maakte drie versies van Evita’s logo. Deze symboliseren het ochtend-, middag- en avondlicht.

Een wit logo om te gebruiken als watermerk op haar prachtige foto’s.

Stickers met het nieuwe logo.

Voor haar business card gebruikte ik een folielaag, die reflecteert in het licht. 

Wil je ook met mij samenwerken voor een shiny new branding?

Wil je met mij samenwerken, heb je een vraag of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Stuur mij dan een mail via onderstaand formulier.

Wil je met mij samenwerken, heb je een vraag en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Stuur mij dan een mail via onderstaand formulier.